
چین فسیل های تکامل انسان را کشف کرد!

دانشمندان چینی دهها فسیل انسانی با قدمت 300,000 سال کشف کردهاند که اولین فسیلهایی هستند که در شرق آسیا از نظر فرآیند تکامل به سمت انسان خردمند، گونهای که همه انسانهای امروزی به آن تعلق دارند، کشف شدهاند.
فسیل های انسان به همراه تعداد زیادی استخوان فسیل شده حیوانات و ابزار سنگی در سایت Hualongdong در شهرستان Dongzhi، استان آنهویی در شرق چین کشف شده است.
محققان چینی آخرین اکتشافات و مطالعات خود را در مورد سایت باستانی انسان Hualongdong در یک کنفرانس دانشگاهی که از جمعه تا یکشنبه این هفته در شهرستان Dongzhi برگزار شد، گزارش کردند.
نزدیک به 100 محقق و دانش پژوه، از جمله بیش از ده ها متخصص بین المللی، در این رویداد حضور داشتند.
سایت Hualongdong که در اواخر سال 1988 کشف شد، از سال 2013 در خلال حفاری های مداوم، یافته های قابل توجهی به دست آورد. تقریباً 20 فسیل انسان باستانی منفرد، از جمله یک جمجمه نسبتاً کامل،
بیش از 400 مصنوعات سنگی، قطعات استخوانی متعدد با شواهد برش مصنوعی، و بیش از 80 فسیل از مهره داران در این سایت کشف شده است .
از آوریل تا نوامبر 2024، یک تیم باستان شناسی دور جدیدی از کاوش ها را به مساحت 40 متر مربع انجام داد. در مجموع 11 فسیل انسانی کشف شد، از جمله یک استخوان متاتارس پا که به خوبی حفظ شده بود،
یک استخوان پیشانی شکسته، یک قطعه استخوان ران میانی و هشت قطعه جمجمه.
وو ژیوجی، محقق موسسه دیرینه شناسی مهره داران و دیرینه انسان شناسی (IVPP) آکادمی علوم چین (CAS) و رهبر تیم کاوش هوآلونگدونگ، گفت: این اکتشافات نشان می دهد که یک خانواده بزرگ متشکل از بیش از 20 نفر در این منطقه زندگی می کردند.
وو افزود آنها یک “سالن غذاخوری” داشتند که در آن غذا را می بریدند، خرد می کردند و غذا را فرآوری می کردند. یک غار کارست احتمالاً اتاق خواب آنها برای پنهان شدن از حیوانات وحشی در شب بود، اما فرو ریخته است و ما هنوز آن را حفاری نکرده ایم. امیدواریم در آینده فسیل های بیشتری کشف کنیم.
او همچنین توضیح داد که فسیلهای انسانی در Huanlongdong متعلق به انسانهای باستانی با ویژگیهای فیزیکی بین مراحل هومو ارکتوس و انسان مدرن است – که برخلاف سایر فسیلهای انسان پیشامدرن که تاکنون یافت شده است.
فسیل جمجمه ای که در سال 2015 کشف شد یکی از مهم ترین اکتشافاتی است که تا به امروز در Hualongdong انجام شده است. محققان استنباط کردند که جمجمه متعلق به یک دختر 13 یا 14 ساله است.
وو خاطرنشان کرد: این فسیل ترکیبی منحصر به فرد از ویژگی های بدوی و مدرن را به نمایش می گذارد. ساختار صورت و فک پایین نشاندهنده تکامل اولیه نسبت به انسانهای امروزی است،
از جمله صورت صاف، حدقههای بلند چشم، جمجمه باریک و استخوان فک که رشد اولیه چانه را نشان میدهد – ویژگی بارز انسانهای مدرن.
وو گفت: “او قبلاً بسیار شبیه ما به نظر می رسید، اما هنوز برخی از ویژگی های باستانی را حفظ کرده بود.”
به گفته وو، استخوان متاتارسال پا که امسال کشف شد، تنها استخوانی است که در چین کشف شده است و می تواند اطلاعات مهمی را در مطالعه نحوه راه رفتن افراد باستان و قد آنها ارائه دهد.
بعلاوه، ابزارهای سنگی ظریفی که در هوآلونگدونگ یافت شده اند، سطح فنی نسبتاً بالای مردم غار هوآلونگ دونگ را در 300000 سال پیش نشان می دهند.
به گفته وو، آنها بسیار باهوش بودند و به سمت مرحله هومو ساپینس تکامل یافته بودند.
“انسان های هوآلونگدونگ اولین انسان های باستانی در شرق آسیا بودند که بیشترین ویژگی های انسان خردمند را به نمایش گذاشتند و در یک نقطه عطف کلیدی در تکامل انسان های باستانی به انسان های مدرن قرار داشتند.
سایت Hualongdong اطلاعات زیادی در مورد چگونگی انسان های مدرن ارائه می دهد. لیو وو، یکی دیگر از محققین IVPP که بیش از یک دهه حفاری هایی را در این سایت انجام داده است، گفت: تکامل یافته است.
(پوشش: فسیل های انسانی کشف شده در محوطه باستانی انسان Hualongdong، Dongzhi County، استان آنهویی، چین. /CMG)
منبع(ها): خبرگزاری شین هوا